Før du anmelder, kan du med fordel se den korte informationsvideo om, hvordan patienter kan søge erstatning efter tandbehandling.

Vælg anmeldelsesform

Herunder skal du vælge, hvordan du vil udfylde og indsende din anmeldelse. 

Hvis du anmelder en skade, uden patienten først har indgivet en anmeldelse, skal du huske at indhente skriftligt samtykke fra patienten jf. Sundhedsloven §§ 43 og 44.

Hvis du er "ny" tandlæge, skal du IKKE udfylde noget skema, da du ikke er part i sagen. 

Inden du anmelder, anbefaler vi, at du læser mere under afsnittet:
Før du anmelder >>

Digital udfyldelse af anmeldelse

Oplever du problemer med at underskrive med NemID, skyldes det oftest nogle tekniske krav til din computer og den browser du anvender. Bruger du NemID med nøglekort: Læs om de tekniske krav til din computer/browser. Bruger du NemID nøglefil med NemID nøglefilsprogram: Læs om de tekniske krav til din computer/browser

Vi anbefaler at du bruger Firefox, Google Chrome eller Microsoft Edge. Internet Explorer understøttes ikke af Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning.

                    Tandlægens anmeldelsesskema - digital

                                               - - - - -

Hvis vi har bedt dig om at indsende bemærkninger til en sag, skal du IKKE udfylde Tandlægens anmeldelse men i stedet Tandlægens bemærkninger.

Download anmeldelsesskema som pdf

                    Tandlægens anmeldelsesskema  -  pdf

Hvis du vælger at downloade et anmeldelsesskema som pdf, anbefaler vi, at du indsender skemaet til os via EDI-portalen. Find Tandlægeforeningens Tandskadeerstatning under Andre kommunikations-partnere og søg på tlf. 3946 0060. Emnefeltet skal udfyldes med oplysninger om, hvad sagen indeholder..

Få anmeldelsesskema tilsendt pr. post

Hvis du ønsker det, kan du også vælge at få tilsendt et anmeldelsesskema med posten. Bestil anmeldelsesskema her >>.